Bertindak Sebelum Terlambat !  

Selain tu, banyak lagi keburukan-keburukan anak main telefon tau, seperti :

SET LENGKAP BERMAIN SAMBIL BELAJAR IQ PLUS BOX ADA 3 KOTAK TAU !

Perubahan ketara yang anda akan nampak pada anak-anak yang gunakan IQ Plus Box :

Mainan ni ISTIMEWA dari mainan lain sebab :

Berita baik jika anda dapatkan sekarang, kami nak bagi hadiah set flash card !

Set flash card ni siap keluar bunyi lagi tau macam dalam video

Lagi berita baik jika anda dapatkan sekarang, kami nak belanja pos percuma je !

Tak perlu bayar dulu, bayar je pada posmen masa terima barang nanti. Harga untuk SET IQ PLUS BOX (3 KOTAK), hanyalah RM299 tapi kami nak bagi HARGA DISKAUN RM150 SAHAJA !!

Jom dapatkan sebelum satu sekarang dengan harga promosi, isi maklumat di bawah :

Form GALAH MODEN

Cabut kepingan puzzle dan lekat pada papan yang disediakan. 

Selamat untuk anak  main. Tiada bucu tajam pada puzzle.

Boleh cik. Kami sangat menggalakkan pembayaran secara tunai bagi mengelakkan sebarang penipuan. 

Buat makluman cik, penghantaran RM20 kami tanggung. Jadi cik tak perlu bayar apa-apa.